Sokken met print

Maandelijks opzegbaar

Gratis bezorgd!

Exclusieve kwaliteit sokken

Te gekke sokken met print of streepjessokken? De sokken van That Sockss vervelen nooit! Geen saaie sokken meer, maar altijd unieke designs. De sokken worden met passie door onze designer ontworpen, zodat jij maandelijks de nieuwste design en prints aan jouw voeten hebt. Met onze ontwerpen willen wij de wereld een beetje blijer maken! Help je mee?

Maandelijks de nieuwste designs streepjessokken of sokken met print?

Shine jij ook graag met jouw sokken? Onderscheid jij je het liefst van de massa? En wil je net als ons de wereld een beetje blijer maken? Meld je dan aan en ontvang elke maand nieuwe streepjessokken of sokken met print op jouw deurmat. Maandelijks ontwerpen wij de vetste sokken voor iedereen en voor iedere gelegenheid. Wij maken van elke bezorging weer een feestje! Gratis thuisbezorgd! Dat is lekker makkelijk.

Geef ons cadeau

Met sokken van That Sockss geef je een origineel en uniek cadeau. 3,6 of 12 maanden lang verrassen wij de gelukkige met exclusieve sokken. En jij? Jij wordt maandenlang op handen gedragen door de ontvanger.

Elke maand nieuwe sokken

Goed, hoe ontvang je nou die te gekke sokken? Heel simpel. Meld je aan bij That Sockss. That’s it. Dan zorgen wij dat je maandelijks je sokkencollectie aan kunt vullen met streepjessokken, sokken met print en kleurrijke sokken. Volg ons op onze socials om op de hoogte te blijven van de tofste acties. Je kan je natuurlijk ook altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan houden we je elk kwartaal op de hoogte! En als je gewoon even gezellig wilt kletsen, staan we ook voor je klaar. Je bereikt ons via +31 (0)6 20 19 89 95.