Kerstgeschenk voor klanten

Maandelijks opzegbaar

Gratis bezorgd!

Exclusieve kwaliteit sokken

Op zoek naar een kerstgeschenk voor jouw klanten? Kies dan voor de unieke sokken van That Sockss! Onze sokken zijn geheel naar wens samen te stellen en te bedrukken met jouw bedrijfslogo of huisstijl. Nooit meer saaie sokken op de werkvloer met de sokken van That Sockss!

Een uniek kerstgeschenk voor jouw klanten

Wij bieden volledig customizable sokken aan als relatiegeschenk of cadeau. Leuk als bijvoorbeeld kerstgeschenk voor jouw klanten! Dit unieke cadeau is tevens te leveren in een geschenkverpakking volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt, dan zetten wij onze designer aan het werk.

Lekker makkelijk sokken voor jouw team!

Sokken van That Sockss zijn een ideaal kerstgeschenk voor jouw klanten. Volledig customizable en gratis bezorgd. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we spreken je snel. Liever meteen even kletsen over de mogelijkheden? Bel of app dan naar +31 (0)6 20 19 89 95. Het is onze missie om klanten een glimlach te bezorgen met unieke sokken. Wij bieden zowel particulieren als zakelijke klanten de mogelijkheid om unieke sokken te bestellen. Exclusief voor onze members ontworpen en van uitstekende kwaliteit.