Exclusieve sokken

Maandelijks opzegbaar

Gratis bezorgd!

Exclusieve kwaliteit sokken

Exclusieve kwaliteit sokken met unieke designs elke maand thuisbezorgd op jouw deurmat? Kies dan de sokken van That Sockss. Met onze sokken heb jij gegarandeerd de wereld aan je voeten!

Maak jouw outfit compleet met onze exclusieve kwaliteit sokken

Met sokken van That Sockss heb jij altijd exclusieve kwaliteit sokken. Zitten er inmiddels gaten in je lievelingssokken? Is het tijd voor een upgrade van jouw sokkencollectie? Of ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Exclusieve sokken van That Sockss toveren ongetwijfeld een glimlach op jouw gezicht! Opvallend? Altijd! Saai? Nooit! Onze collectie sokken verandert maandelijks. Met designs ontworpen door ons creatieve brein aan jouw voeten, onderscheid jij je van de massa. Soms een beetje last van keuzestress? Geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat jij maandelijks de leukste hippe designs aan je voeten hebt. Hoef je ook niet meer na te denken over welke sokken het vandaag weer worden.

Elk bezorging is een verrassing

Wij maken van elke bezorging een feestje. Over feestjes gesproken, onze sokken zijn een perfect cadeau! Van super hippe sokken wordt iedereen toch blij? Geef een cadeaubon aan iedereen die van hippe kekke sokken houdt. Met onze cadeaubonnen verras je iemand 3, 6 of 12 maanden met exclusieve kwaliteit sokken.

Zullen we even kletsen?

Heb je vragen over onze sokken of heb je zin om gewoon even te kletsen? Je kan ons bereiken via onze socials of je stuurt een appje naar +31 (0)6 20 19 89 95. Dan maken wij jou graag blij! Blijf op de hoogte van de leukste acties en meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg onze socials.