#ThatSockss

Elke maand sokken thuisbezorgd!
Lekker makkelijk!

Sokken cadeaubon

Kies een cadeaubon

Waar is het feestje? Hier is het feestje! Met That Sockss is het altijd feest.
Kies hieronder hoelang jij iemand sokken cadeau wilt geven en ontvang de cadeaubon in je mailbox.
Alle prijzen zijn inc. bezorging en BTW

That Sockss 3 maanden cadeau

Geef dit unieke cadeau aan vrienden, familie of kennissen! Zodra je de cadeaubon aanschaft ontvang je digitaal een unieke code in de mail. Met deze code kan de gelukkige ontvanger 3 maanden sokken cadeau krijgen wanneer hij dit zelf wilt.
Oké ik snap het!
That Sockss 3 maanden cadeau
20.85
Maak een keuze:

That Sockss 6 maanden cadeau

Geef dit unieke cadeau aan vrienden, familie of kennissen! Zodra je de cadeaubon aanschaft ontvang je digitaal een unieke code in de mail. Met deze code kan de gelukkige ontvanger 6 maanden sokken cadeau krijgen wanneer hij dit zelf wilt.
Oké ik snap het!
That Sockss 6 maanden cadeau
41.70
Maak een keuze:

That Sockss 12 maanden cadeau

Geef dit unieke cadeau aan vrienden, familie of kennissen! Zodra je de cadeaubon aanschaft ontvang je digitaal een unieke code in de mail. Met deze code kan de gelukkige ontvanger 1 jaar sokken cadeau krijgen wanneer hij dit zelf wilt.
Oké ik snap het!
That Sockss 12 maanden cadeau
83.40
Maak een keuze:

Altijd een goed cadeau met een giftbox


Waar is het feestje? Hier is het feestje! Met That Sockss is het altijd feest! Met een sokken cadeaubon of giftbox geef jij altijd een uniek en exclusief cadeau. Kies of jij iemand 3, 6 of 12 maanden lang sokken cadeau wilt geven en ontvang de cadeaubon in je mailbox.

Met een sokken giftbox heb je ongetwijfeld een uniek cadeau


Het vinden van unieke cadeaus is lastig, maar nu niet meer. Met een cadeaubox van That Sockss geef jij namelijk altijd unieke originele en exclusieve sokken cadeau. Iemand jarig of wil je gewoon iemand verrassen? Met That Sockss maak jij iemand blij. Wat is er nou beter dan een paar unieke exclusieve sokken…? Juist! Een sokken cadeaubox! Met onze sokken geef je altijd een uniek cadeau waarmee jij jouw vriend, vriendin, familielid of collega blijheid stuurt. Zeker geen cadeau om achterin de kast te gooien, maar om mee te shinen!

Geef maandelijks sokken cadeau


Een sokken giftbox of een cadeaubon geven? Dan verrassen wij de gelukkige elke maand met onze super hippe sockss. Onze designer ontwerpt de vetste designs met diverse prints en kleuren. De ontvanger hoeft ze alleen nog maar te rocken! Geef jij een abonnement cadeau? Dan vallen er bij de ontvanger maandelijks gratis sokken op de deurmat. Elke maand een feestje! En bezorgkosten? Daar hoef je bij ons geen rekening mee te houden.

Een sokken giftbox: ook leuk als een uniek relatiegeschenk


Niet alleen maak je met een cadeaubox van That Sockss jouw vrienden, familie of kennissen heel blij, That Sockss is ook een passend geschenk voor je zakelijke vrienden. Onze sokken maken de werkvloer een stuk leuker…, want business sockss! Onze sokken zijn volledig te customizen. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)6 20 19 89 95.