Sokken abonnement

Kies eerst jouw abonnement

Elke dag weer.. met saaie sokken je dag doorkomen. Op school, op kantoor, op een feestje, op een date of op reis.
Reden genoeg voor ons om jouw dag een stuk mooier te maken. That Sockss is er voor iedereen en voor elke gelegenheid..
'Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar'
Alle prijzen zijn inc. bezorging en BTW

That Sockss

Iedere maand krijg jij een uniek paar sokken opgestuurd. Deze sokken vind je niet in de winkel en worden exclusief door onze designer Rene voor That Sockss ontworpen en gemaakt. Twijfel niet langer en join het tofste sokkenmembership van Nederland! Je ontvangt je eerste paar sokken al na 4 werkdagen en daarna voor iedere 15e van de maand! En als je er nou even genoeg hebt zeg je het sokken membership gewoon weer op. Wanneer jij maar wilt! Lekker makkelijk!
Oké ik snap het!
Word abonnee
That Sockss
€6.95 per paar / per maand
Maak een keuze:

Blue Label – Basic Sockss

Hou jij van gemak en kwalitatief goede sokken maar hoeft het niet zo kleurrijk te zijn? Kies dan voor Blue label! Deze basic sokken zijn van de beste kwaliteit, zitten heerlijk en zijn er in 3 prachtige kleuren. Wie koopt zijn sokken nou nog in de winkel? Iedere maand bezorgen wij een fris paar sokken en als je er even genoeg hebt zeg je het sokken membership gewoon weer op. Wanneer jij maar wilt! Lekker makkelijk!
Oké ik snap het!
Nieuw!
Blue Label – Basic Sockss
€4.95 per paar / per maand
Maak een keuze:
 

Met het sokken abonnement van That Sockss hoef jij nooit met saaie sokken je dag door te komen. Op school, op kantoor, op een feestje, op een date of op reis: waar je ook bent, onze sokken maken jouw dag een stuk mooier. That Sockss is er voor iedereen en voor elke gelegenheid. Met ons sokken abonnement heb jij altijd de vetste sokken in huis! Nooit meer saaie sokken! Elke maand gratis thuisbezorgd, lekker makkelijk.

Het sokken abonnement van Nederland


De wereld een beetje blijer maken met ons sokken abonnement, dat is ons doel! Als jij besluit onze sokken online te bestellen, verrassen wij jou elke maand met onze super hippe sockss. Onze designer ontwerpt de vetste designs met diverse prints en kleuren. Jij hoeft ze alleen nog maar te rocken! En niet alleen heb je met onze sokken een exclusief designs aan je voeten, ze zitten ook nog eens heerlijk!

Sokken online bestellen? Lekker makkelijk!


Nooit meer naar de winkel om sokken te halen, maar toch elke maand nieuwe sokken krijgen? Zo hup op jouw deurmat? En ook nog eens gratis bezorgd? Lekker makkelijk, toch? Wil jij dat nou ook? Laat ons weten waar wij jouw sokken heen mogen sturen, dan zorgen wij dat jouw sokkencollectie altijd up to date is. En worden al die sokken je even te veel? Dan zeg je ons abonnement gewoon weer op. Al kunnen wij ons niet voorstellen dat je ooit genoeg sokken hebt.

Sluit een sokken abonnement af


Onze sokken online bestellen? Sluit een abonnement af en ontvang elke maand te gekke sokken. Op de hoogte blijven van de vetste acties? Houd onze socials in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Gewoon even kletsen? Gezellig! Stuur ons een appje op +31 (0)6 20 19 89 95.