#ThatSockss

Elke maand sokken thuisbezorgd!
Lekker makkelijk!

Business Sockss

Customized business sokken ontworpen met jouw eigen unieke huisstijl? Met de sokken van That Sockss lopen jij en jouw medewerkers er in stijl bij. Exclusieve sokken ontworpen door onze designer. Zo hebben jouw medewerkers of zakelijke klanten altijd unieke sokken aan hun voeten. Verspreid een beetje meer blijheid op de werkvloer, #businesssockss!

Customized business sokken voor het hele team

Met business sokken van That Sockss hebben jullie als team altijd een uniek design aan jullie voeten. En niet alleen shinen jullie in deze sokken, ze zitten ook nog eens heerlijk én zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit. Het logo of huisstijl van jouw bedrijf op onze business sokken? Geen probleem! Onze sokken zijn volledig naar wens aan te passen. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt, dan gaat onze designer direct voor je aan de slag!

Lekker makkelijk sokken voor op de werkvloer scoren

Uitstekende kwaliteit sokken, prachtig design op maat, snelle levering en goede service. Business sokken van That Sockss zijn een aanrader als origineel cadeau voor zakelijke relaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in of neem contact op via +31 (0)6 20 19 89 95. Dan sturen we je vrijblijvend een offerte toe.

Sokken volledig naar eigen wens ontwerpen voor je bedrijf? Dat is mogelijk. Vraag een offerte aan en wij sturen je vrijblijvend een prijsopgave toe.

Offer form

Contactgegevens

Overig

* Verplichte velden

geef tot een JAAR LANG SOKKEN cadeau
THAT SOCKSS CADEAUBONNEN
That Sockss is een passend geschenk voor je zakelijke vrienden. Onze sokken maken de werkvloer een stuk leuker, want business sockss!
Referenties
Uitstekende kwaliteit sokken, prachtig design op maat, snelle levering en goede service. Aanrader als origineel cadeau voor je zakelijke relaties
Ferry Konter, Sr. Retail Operations Manager, Samsung Electronics Benelux